(Sch)ouders, ervaringsplatform zorgkinderen, organiseert zondag 28 maart twee webinars. Het eerste webinar gaat over hoe je de balans tussen zorg, leven en werk, het tweede over brussen van een zorgkind in het gezin. Ook professionals komen aan het woord en er is veel ruimte voor interactie.

Het eerste webinar start om 13.30 uur. Te gast is ‘lastige ouder’ Marike van Weelden, moeder van Jons (20 jaar) en Bieneke (22 jaar). Jons heeft een zeer ernstige verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Marike vertelt aan de hand van fragmenten uit haar theatervoorstelling Lastige Ouders over de balans tussen leven en overleven en kracht en kwetsbaarheid. 

Met ook:

  • Expert over het houden van de ‘zorg-werk-leven balans’
  • Zus Bieneke over het betrekken of beschermen.

Heb jij de voorstelling ‘Lastige ouders’ niet gezien? Bekijk hier een korte weergave.

Om 16.00 uur volgt er een Brussen-webinar. Zus Bieneke toont zelf ook haar kwetsbaarheid én kracht door mee te werken aan de foto-expositie ‘Zie je mij?’. Samen met fotograaf (en brus) Vera Duivenvoorden (32) verzorgt zij gastlessen op opleidingen. In dit webinar deelt zij haar kijk op het leven en of het ook haar zorg is.

Schrijf je nu in voor zondag 28 maart!

Bron: schouders.nl

 

 

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER