Vanaf 30 maart toert Broos door het land. Broos is een muzikale, ontroerende en hoopvolle voorstelling over hoe je jezelf kwijt kunt raken in de zorg om een ander. De voorstelling is geïnspireerd op gesprekken met moeders van een zorgintensief kind. Broos toont de mooie én de nijpende kanten van een zorgverhaal.

De muzikale, lichte en ontroerende voorstelling is een initiatief van MATZER Theaterproducties. “Er zijn ontzettend veel gezinnen die te maken hebben met een extra zorgtaak”, vertelt Madeleine Matzer. “In veel gevallen is dat voor de omgeving een verborgen gebied. Collega’s, vrienden en zelfs familie weten vaak niet hoe groot de impact is en hoe ver die reikt. Hun verhaal is een verhaal dat we nog te vaak niet horen of zien, omdat degene die extra zorg nodig heeft vaak het middelpunt vormt.”

Nagesprek

De voorstelling wordt gespeeld door actrice Lottie Hellingman en verrijkt met live muziek, gecomponeerd door Helge Slikker. Na de voorstellingen volgt een nagesprek met het publiek met als uitgangspunt ‘de impact van verborgen zorg’.

Open en besloten voorstellingen

Broos is als publieksvoorstelling onder meer te zien in theaters in Amersfoort, Gouda, Oss, Utrecht, Veghel, Veldhoven, Waalwijk en Winschoten en als besloten voorstelling in Amsterdam, Eindhoven, Hoogerheide en Vreeland. De actuele speellijst staat op de website van MATZER Theaterproducties.

Meer over Broos

Over de voorstelling is een trailer gemaakt. Ga voor meer informatie naar MATZER Theaterproducties website, Broos, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER