Het is voor jonge gezinnen makkelijk om even uit balans te raken. Dit is te voorkomen door ouders meer met elkaar in contact te laten komen. Dit is de inzet van het project #OPLADERS. Zo kunnen zij vragen rondom opvoeden en opgroeien met elkaar delen. Elkaar steunen en aandacht geven is het doel.

Vaak zijn het de kleine momenten die zo belangrijk zijn. Speelafspraakjes, de kinderen ophalen uit school, een keer mee-eten of helpen met het huiswerk, ook online. Dingen die weinig aanpassing van je dagelijkse leven vragen. Kleine momenten, die van grote waarde zijn. Voor een ander, maar zeker ook voor jezelf. Deze mensen heten in het project #OPLADERS.

#OPLADERS wil iedereen aanmoedigen het gesprek met elkaar aan te gaan. Het project start op basisscholen en andere ontmoetingsplekken. Naast andere ouders, zijn er veel meer mensen die een #OPLADER kunnen zijn. Familie, vrienden, buurtgenoten, of de voetbaltrainer: zij kunnen allemaal onderdeel zijn van dat netwerk.

 Naar de projectwebsite >>

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER