In de jongste editie van het voortgangsbericht van het project ‘Niet alleen ziek’ aandacht voor de impact van een langdurige ziekte op het vaderschap. Ook wordt ingegaan op de VerhalenKaravanen voor vaders, jongeren en partners. Tot slot gaat het bericht in op het belang voor meer aandacht voor langdurige ziekte en ouderschap binnen de gezondheidszorg en opvoedondersteuning. 

Het voortgangsbericht is een product van de Stichting Bevordering Maatschappelijke Participatie (BMP). De stichting ontwikkelt vernieuwende maatschappelijke en culturele projecten. Dit gebeurt op verzoek van individuele mensen of groepen uit de samenleving en op eigen initiatief. We richten ons daarbij op het verkennen van nieuwe thema’s en het ontwikkelen van nieuwe manieren van aanpak. In de projecten van BMP spelen verhalen en creativiteit een belangrijke rol. Dit project is ontwikkeld door Margreth Hoek en Saskia Moerbeek.

Voortgangsbericht Niet alleen ziek >>

Bron: stichtingbmp.nl

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER