De Universiteit van Amsterdam doet onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen tussen de 12 en 24 maanden en de rol van de aankopen die ouders voor hen doen. Denk aan speelgoed, kleding en boekjes. De drie studenten – Renuka Baldew, Oumaima Saadi en Romy Wemer- zoeken hiervoor ouders die een online vragenlijst in willen vullen. Zij  vragen onze lezers om ouders hierop te attenderen.

Om mee te doen hoeven ouders alleen de QR-code te scannen om in de vragenlijst te komen. Alles wijst zich verder vanzelf.  Het invullen duurt ongeveer 25 minuten en het hoeft niet in één keer af. Deelnemende ouders maken kans op één van vier cadeaubonnen van 50 euro. Renuka, Oumaima en Romy zijn laatstejaars bachelor studenten van de opleiding Pedagogische Wetenschappen en schrijven hier onze scriptie over. Geïnteresseerde deelnemers ontvangen na afloop een verslagje van hun bevindingen.

Contactpersoon is Alithe van den Akker, a.l.vandenakker@uva.nl 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER