Na het succes van de eerste editie is speciaal voor de Week van de Opvoeding opnieuw een ‘Hand-in-Handboek’ verschenen met allerlei tips van én voor ouders. De editie van dit jaar telt allerlei ‘snelbinders’ om de band met zoon of dochter te versterken.

Het Inspiratieboekje, een initiatief van Stichting De Family Factory, is speciaal ontwikkeld om uit te delen tijdens de Week van de Opvoeding. Ze worden uitgedeeld tijdens activiteiten of verspreid via scholen. Daarom zijn ze verkrijgbaar in kleine oplage, maar gelden er sterk gereduceerde tarieven bij grotere aantallen. Net als vorig jaar is het ook mogelijk de boekjes te voorzien van een eigen logo en voorwoord.

Nieuw is dat ouders tijdens de Week van de Opvoeding hun eigen tips en ideeën die de band met je kind kunnen publiceren op www.fijnedagvandaag.nl. Deze worden dan online gedeeld.

Samen met het Nederlands Jeugd Instituut is de Family Factory initiatiefnemer van de landelijke Week van de Opvoeding (www.weekvandeopvoeding.nl).

Meer weten?

Over Stichting De Family Factory

Stichting De Family Factory is er voor iedereen die voor kinderen zorgt. Ouders, co-ouders, alleenstaande ouders, samengesteld-gezin-ouders. En natuurlijk ook voor pleegouders en andere verzorgers. Het oudernetwerk zorgt ervoor dat vaders en moeders elkaars ideeën en ervaringen kunnen benutten. Daarbij werkt de stichting bijna altijd samen met lokale organisaties zoals welzijnsorganisaties of gemeenten, Jeugdgezondheidszorg en GGD. Of scholen en kinderdagverblijven. Ook zijn er warme banden met organisaties als vermogensfondsen, het Nederlands Jeugdinstituut, Bureau Jeugd&media, Stichting Opvoeden.nl en diverse andere zusterorganisaties en diverse kennisorganisaties.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER