De Family Factory helpt ook dit jaar weer om succesvol aandacht te geven aan de Week van de Opvoeding. Dit keer met veel nieuwe extra’s! Zo is er het nieuwe inspiratieboekje ‘Moet je horen’ en het webinar ‘Communiceren met Kinderen’.

Het Inspiratieboekje gaat dit jaar over verhalen vertellen en tradities bouwen. Gesprekken over leuke en lastige dingen. Omdat je elkaar door verhalen beter leert begrijpen. Jezelf en je keuzes beter leert begrijpen. En dat maakt relaties en gezinnen sterk.  Bekijk hier het inkijkexemplaar. Wil je het Inspiratieboekje voor je cliënten bestellen met eigen voorwoord en logo? Dat kan! Neem dan contact met Family Factory op.

Daarnaast biedt de Family Factory het webinar Communiceren met Kinderen. Het wordt een webinar boordevol slimme en nuttige tips en ideeën. Bovendien kun je inspiratie opdoen uit de verhalen van andere ouders.

Bekijk ook de E-Flyer Week van de Opvoeding 2021 
Als je een Weekpakket bestelt heb je het boekje meteen digitaal én kun je het webinar aanbieden aan de ouders in jouw netwerk!

De Family Factory heeft op haar website knoppen voor 1) ouders, 2) jeugdprofessionals en 3) onderwijs & opvang.

Zie ook:

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER