Het perspectief van ouders meenemen in het professionele handelen. Dát is de missie van Ouders Centraal. Tot dusver gebeurde dit door het samenvatten van relevante ontwikkelingen op dit gebied. Binnenkort  willen we met een online kwartaalmagazine professionals nog meer verdieping en inspiratie bieden.

Zeker als de ontwikkeling van een kind niet vanzelfsprekend verloopt, is het van belang dat een professional weet heeft van wat dit doet met een ouder. En kun je als professional met een vraag, een houding of een interventie net de plank misslaan of juist het verschil maken. Het nieuwe digitale Vakblad Ouders Centraal biedt jeugdzorgprofessionals handvatten om de rol van ouders en ouderschap binnen het hulpverleningstraject nadrukkelijker over het voetlicht te brengen.

Digitaal Magazine

Het online platform Ouders Centraal verzamelt al ruim twee jaar nieuws op het gebied van ouders, ouderschap en ouderbegeleiding.
Het Vakblad Ouders Centraal met eigen content en meer diepgang is in onze ogen een logische vervolgstap. Het nieuwe magazine informeert professionals die met kinderen en jongeren werken over actuele ontwikkelingen en nieuwe onderzoeksbevindingen uit binnen- en buitenland betreffende ouders en alle aspecten van ouderschap anno 2019. De artikelen worden speciaal voor Ouders Centraal geschreven. Verder bevat het blad enkele columns.

Lancering in januari 2020

Vanaf december dit jaar publiceren we regelmatig een eigen artikel op de site van Ouders Centraal wat tegen een kleine vergoeding kan worden gedownload. Ieder kwartaal bundelen we vervolgens de artikelen tot een digitaal magazine dat apart kan worden besteld of in een abonnementsvorm. De prijs van een los artikel bedraagt € 1,50 en een magazine € 7,50; voor € 25 per jaar ontvangt u alle artikelen en magazines uit een jaargang.

Suggesties

Ideeën voor een artikel of auteur stellen wij zeer op prijs. Mail naar info@ouderscentraal.nl

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER