Kan school het verschil maken? Dit is de vraag die Sarah Sylbing en Ester Gould zichvoor deze serie stelden. Ze strijken neer in Amsterdam-Noord, waar ze hun pijlen richten op de kinderen van groep 8. Elf jaar zijn ze als het eindadvies voor de middelbare school valt dat de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Kijk hier alvast de trailer >

Doel is het veroorzaken van beweging, van impact. Na de serie gaan de makers daarom het land in met in elke provincie een meetup. Hierinn gaan ze het gesprek aan met onderwijsprofessionals, lokale politici en andere betrokkenen bij het onderwijs over wat er nodig is om kansengelijkheid in het onderwijs te vergroten. Daarnaast wordt samen met schoolteams ambities vastgesteld voor een kansengelijker beleid op hun school.

Graag komen de samenstellers met direct betrokkenen hierover in contact om de mogelijkheden te bespreken. Op www.human.nl/klassen/mediakit staat alvast meer informatie.

 

 

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER