‘Hoe vind ik de juiste dagbesteding voor mijn kind?’. Veel ouders van een kind met een verstandelijke beperking worstelen met deze vraag. Een nieuw platform helpt hen om eenvoudig en snel de juiste plek te vinden. Het is tot stand gekomen in nauw overleg met aanbieders van dagbesteding, clustermanagers van zorginstellingen, uitstroom begeleiders en stagecoördinatoren binnen het VSO.

Op JouwNieuwePlek.nl zijn nu een kleine 4000 aanbieders van dagbesteding te vinden en we groeien iedere dag. Het betreft een onafhankelijk platform en selectie vindt altijd plaats op afstand van de zoeker. De locaties kunnen hierna aan de hand van een aantal eenvoudige filtermogelijkheden verder worden geselecteerd.

Iedereen die op zoek is kan gratis gebruik maken van het platform: om plekken te zoeken, of te delen. Doel is om de zoektocht naar een dagbesteding of begeleid werkplek een stuk eenvoudiger te maken en waar zoveel mogelijk mensen mee geholpen zijn. Hierbij is alle hulp welkom, aldus de initiatiefnemers.

Naar jouwnieuweplek.nl >>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER