roze hel

Wat nou, roze wolk, uitzinnig geluk na de geboorte van een of meerdere kinderen? Een toegetakeld onderlijf, veel te korte nachten en een knip in je carrière zul je bedoelen. Leonie ter Braak maakt er filmpjes over. In de eerste afleveringen, over bevallingen, vliegen de totaalrupturen, centimeters ontsluiting en druppelende borsten in het rond.

De fotograaf kijkt om zich heen. Ziet: twee prachtige jochies. Spelend. Gezellig. Lief. En hun ouders: een paar dagen geleden nog met de jongens op vakantie in Marokko, nu weer thuis in hun stijlvol ingerichte voormalige schoolgebouw aan de rand van Amsterdam. Ze maken grapjes met elkaar, zij steekt plagerig haar tong uit naar hem. Stralende blik. Verliefd.

Lapjeskat Jip drentelt rond, blij dat iedereen thuis is. Wat een klein, groot geluk. Vandaar ook de verbaasde vraag van de fotograaf aan de moeder des huizes – televisiepresentator Leonie ter Braak (37): “Dus dit noem jij de roze hel?”

De Roze Hel

Onder die naam, de Roze Hel, brengt Ter Braak een serie video’s op de site van het AD over de minder fraaie kanten van het ouderschap. In haar video’s spreekt Ter Braak met bekende moeders als de opnieuw zwangere Chantal Janzen, pornoster Bobbi Eden en programmamaker/actrice Marlijn Weerdenburg. “Waar lopen zij tegenaan? Hoe ziet hun seksleven eruit, zo met de jonge kinderen? Hoe denken zij over hun lijven? Zeg het me! Ik vertel net zo veel over mezelf. Daarom denk ik dat zij zo open zijn, ik ben dat ook.”

Elke vrijdag staat een nieuwe aflevering van de Roze Hel op de AD-site >

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER