Eind maart start de ‘Relaxed met je Ex Challenge’. Drie weken lang ontvangen vaders die zich daarvoor aanmelden dagelijks een tip of inspiratie via de mail waarmee ze de relatie met de moeder van hun kind(eren) kunnen verbeteren. Ook kunnen ze hun ervaringen en vragen delen in een besloten online groep.

Veel van de problemen waar gescheiden vaders tegenaan lopen hebben te maken met de relatie met hun ex. Ook het niet of weinig zien van hun kind is negen van de tien keer terug te herleiden tot die relatie. Er zijn inmiddels genoeg voorbeelden waarbij het werken aan de relatie met de moeder leidt tot het meer c.q. weer zien van hun kind of kinderen. Sowieso  geeft het veel rust en ontspanning wanneer de relatie met de ex-partner een fijne relatie is. En last but not least, voor kind(eren) is het heel fijn en belangrijk wanneer hun ouders er samen goed uitkomen.

Challenge

Het coachtraject ‘Relaxed met je Ex’, een initiatief van Vadervisie, wil meer gescheiden/scheidende vaders naar een betere relatie met de moeder van hun kind(eren) brengen. Voor het opzetten van de ‘Relaxed met je Ex Challenge‘ wordt de input gevraagd van gescheiden vaders. Zij kunnen hiertoe meedoen aan een korte enquête met vragen waar deze groep vaders zoal tegenaan lopen. Deze input dient om een nog beter beeld te krijgen van de thema’s die bij gescheiden vaders leven.

Meedoen aan de enquête > 

Vadercafé

Voor gescheiden vaders is er ook het Vadercafé. Maandelijks komen vaders hier bij elkaar voor eerlijkhttps://www.vadervisie.nle gesprekken over vaderschap. Sinds 2016 wordt het Vadercafé maandelijks op woensdagavond georganiseerd in Amsterdam. Medio 2019 komt het Vadercafé ook naar Amersfoort.

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER