In de klas van de dochter van filosoof Stine Jensen heeft twee derde van de kinderen gescheiden ouders. Dat zet Stine aan het denken. Waarom scheiden we zo vaak tegenwoordig? Wat zijn de gevolgen ervan? Voor onze samenleving, voor onszelf en voor onze kinderen? En… waarom deed ze het zelf eigenlijk? In een zevendelige podcast gaat ze hierop in.

In elke aflevering horen we experts, ervaringsdeskundigen en schrijvers over verschillende aspecten van het scheiden. Als rode lijn door alle afleveringen loopt Stines eigen scheidingsverhaal, waarbij ook haar dochter Vicky en ex Jaime aan het woord komen.

Stine Jensen

Stine is filosoof, schrijver en programmamaker. Voor HUMAN maakte ze meerdere filosofieseries, waaronder Dus ik ben, Dus ik volg en Stine boekt Sterren. Ze publiceerde meerdere non-fictie boeken en kinderboeken, en schrijft regelmatig opiniestukken voor NRC Handelsblad. Scheiden met Stine is haar eerste podcast.

Naar ‘Scheiden met Stine’>>

Zie ook:

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER