Stichting Kico en het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid maken voor een nieuw maatschappelijk project een nieuwe online video waarin ouders praten over hun dagelijks leven. Hiervoor worden ouders met één of meerdere kinderen tot 18 jaar gezocht die het leuk vinden om mee te doen. De opnames vinden plaats op zaterdag 22 april.

De organisaties zijn nog op zoek naar ouders die dan ongeveer anderhalf uur beschikbaar zijn voor een interview. Kinderen kunnen eventueel meekomen naar de draaidag.

Waarom meedoen?
Door mee te doen helpen de ouders mee aan een nieuw maatschappelijk project! Over het onderwerp kunnen Kico en NCJ nog niet teveel vertellen. Wel krijgen alle deelnemers de uiteindelijke video digitaal toegestuurd. De initiatiefnemers zoeken mensen die het leuk vinden om mee te doen, er is namelijk geen financiële vergoeding beschikbaar. Wel is er een reiskostenvergoeding, een kleine attentie en natuurlijk een mooie ervaring!

Waar en wanneer?
De opnamen vinden plaats op zaterdag 22 april tussen 10:00 en 16:00 uur op een locatie centraal in het land (gemeente De Bilt). Na aanmelding krijgen de ouders nadere informatie over het tijdstip en locatie.

Aanmelden
Ouders kunnen zich tot uiterlijk maandag 17 april aanmelden door enkele gegevens achter te laten via deze link.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER