Opvoedinformatie Nederland heeft voor professionals de Praktijkwijzer gelanceerd. Er zijn twee versies: 1)  over kinderwens, zwanger, baby en peuter; 2)  over basisschoolkind, puber en jongvolwassene. In de Praktijkwijzers lees je over de ontwikkelingen rondom de betrouwbare opvoedinformatie, het Landelijk Ouderpanel, de Jongerenadviseurs en meer!

Begin dit jaar hield Opvoedinformatie Nederland een peiling waarin professionals werden gevraagd hoe betrouwbare opvoedinformatie voor ouders nog beter op hen kan aansluiten. Daar kwamen veel eenduidige wensen uit. Deze hebben zijn verwerkt. Zo is er onder meer een duidelijke verdeling van onderwerpen en zijn de teksten makkelijk te delen via eigen social media of website.

Naar aanleiding van de peiling is de Praktijkwijzer verdeeld in twee versies: een versie over kinderwens, zwanger, baby en peuter en deze versie, over basisschoolkind, puber en jongvolwassene.

Meedenken over de invulling kan via contact@opvoedinformatie.nl

Naar de Praktijkwijzer >>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER