Samenwerking tussen ouders en gezinshuisouders vormt de basis voor een kind om zich verder te ontwikkelen. Om het belang hiervan te onderstrepen is een nieuwe website gelanceerd: gedeeldopvoederschap.nl.

De website is het resultaat van meerjarig onderzoek naar het belang van samenwerking tussen ouders en gezinshuisouders. Hieruit blijkt samenwerking tussen ouders en gezinshuisouders niet alleen rust creëert, maar ook helpt om verdere breuken in het leven van de jongere te voorkomen. De uitkomsten van het onderzoek zijn vertaald naar praktische tips en adviezen die voor ieder in zijn eigen, belangrijke rol rondom de jongere bruikbaar zijn. Het doel is dat zowel oudersgezinshuisoudersprofessioneel begeleiders als beleidsmakers hier inspiratie en ideeën vinden. Ook zijn alle resultaten van het onderzoek te vinden en is er een aanbod voor professionalisering ontwikkeld. Iedereen heeft hetzelfde doel: dat de jongere een stabiele en liefdevolle basis heeft zodat hij of zij zich positief kan ontwikkelen. Alleen samen maken we dat mogelijk.

Het adres is: www.gedeeldopvoederschap.nl

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER