De training ‘Gelukkig Uit Elkaar in Sevilla’ van Trias Pedagogica is vernieuwd. Aan de hand van vijf stappen leer je hoe om te gaan met een interculturele (v)echtscheiding. Doel van de training is om je handvatten aan te reiken, die je kunt inzetten ter preventie van hoge conflictscheidingen.

Bij de training krijg je ook een tool, die je na afloop kunt meenemen. Op handzame kaartjes staan neutrale vragen, die je als professional kunt stellen om het gesprek met een ouder in goede banen te leiden. Als een extra steuntje in de rug om op terug te kunnen vallen na de gevolgde training voor jou en voor de ouder die je helpt.

De training is geschikt voor alle professionals en vrijwilligers die in aanmerking komen met gezinnen met een migratieachtergrond, die op het punt staan om te gaan scheiden en/of al in scheiding liggen. Denk aan wijkteams, ouder-kindteams, maatschappelijk werkers, buurtwerkers, vluchtelingenorganisaties etc.

Interesse voor jouw organisatie? Vanaf juli is de vernieuwde training in te boeken. Stuur een e-mail naar info@triaspedagogica.nl voor de mogelijkheden.

Over Trias Pedagogica

Trias Pedagogica is een expertisebureau op het gebied van vaderschap, opvoeden en interculturele pedagogiek. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers: overheid, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en maatschappelijke organisaties in het hele land.

Bron: linkedin.com

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER