Vakblad Ouders Centraal komt eraan!

Sinds twee jaar informeert ons platform over het belang van aandacht voor ouderschap en ouderbegeleiding in allerlei sectoren. Tot nu toe gebeurde dit vooral via een uitgebreid informatieaanbod op de gelijknamige website en in een wekelijkse nieuwsbrief. Binnenkort breiden wij onze activiteiten uit met een online vakblad.

Een goede samenwerkingsrelatie opbouwen met ouders. Dát is de insteek van Ouders Centraal. Het platform biedt handvatten om de rol van ouders en ouderschap nadrukkelijker over het voetlicht te brengen. Dat het initiatief wordt gewaardeerd, blijkt uit de gestaag toenemende aantal bezoekers aan de website en abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief.

Meer diepgang

Tot nu toe wordt nieuws over werkervaringen, methodieken en onderzoeksbevindingen uit binnen- en buitenland slechts verzameld en samengevat. Dit kent echter zijn beperkingen. Het lanceren van het Vakblad Ouders Centraal met eigen content is daarom een logische vervolgstap. Voor het nieuwe blad gaan we auteurs gericht vragen om verdiepende artikelen te schrijven over alle aspecten van ouderschap anno 2019. Ook steken we in op  praktijkervaringen op het gebied van ouderschapsondersteuning en is er aandacht voor methodieken, nieuwe projecten, opinies en andere relevante ontwikkelingen.

Los en gebundeld

Binnenkort verschijnen de eerste artikelen op de site van Ouders Centraal om tegen een kleine vergoeding te downloaden. Ieder kwartaal volgt een bundeling van deze artikelen, samen met enkele columns en los nieuws, in het nieuwe blad.

De prijs van een los artikel bedraagt € 1,00 en een editie van Ouders Centraal is te downloaden voor € 7,50. Voor € 25,- per jaar ontvangt men alle artikelen en vakbladen van een jaargang. VROEG-abonnees ontvangen € 5,- korting en betalen voor een jaarabonnement € 20,- Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Meer weten?
Houd deze website in de gaten. Of nog beter: abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief die iedere donderdag verschijnt, klik hier!

Congres Ouder-kindinteracties

15-04-2020 – Ouders Centraal mede-organisator 

Op dit congres, dat plaatsvindt in samenwerking met Ouders Centraal, zullen experts uit wetenschap en praktijk uitvoerig stilstaan bij de manieren waarop je als professional van betekenis kunt zijn wanneer het niet goed loopt tussen ouders en hun kinderen. Voor onze nieuwsbriefabonnees geldt een aantrekkelijke korting. Lees verder>