Van 1 t/m 7 juni 2019 vindt op initiatief van het NCJ voor de tweede keer de Week van de Ouder plaats. Een initiatief van om aandacht te vragen voor aansluiting bij de leefwereld van ouders en hun ouderschap. De week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, professionals en samenwerkingspartners.

Aanleiding voor de Week van de Ouder is de door de Verenigde Naties (VN) uitgeroepen ‘Internationale Dag van de Ouders’ op 1 juni 2019. Uitgeroepen in 2012 om ouders in alle delen van de wereld te waarderen voor hun onzelfzuchtige en levenslange toewijding aan hun kinderen.

Lees meer over de Week van de Ouder > 

Meedenken over de Week van de Ouder 2020?

De Week van de Ouder is in ontwikkeling en de ambitie is dat de week de komende jaren uitgroeit tot een landelijke actieweek. Met bijvoorbeeld een campagnewebsite waar activiteiten kunnen worden aangemeld. Dat kunnen wij niet alleen! Wil je meedenken over de Week van de Ouder 2020? Meld je aan door te mailen naar ouderschap@ncj.nl en ontvang medio september van het NCJ een uitnodiging voor een eerste brainstormsessie.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER