jongetje op schommel

Voor opvoeders van getraumatiseerde kinderen is het een grote worsteling om een fijn en voorspelbaar contact met hun (pleeg)kind te hebben. De nieuwe (online) training ‘100 dagen met trauma’ van de Pleegzorg Academie biedt hen houvast. Lezers van Ouders Centraal kunnen de training gratis uitproberen.

Je bent ouder. Gezinshuisouder of pleegouder van een kind met traumagerelateerde gedragsproblemen. Je merkt dat het kind het niet lukt om op een prettige manier contact te hebben. Je wilt helpen. Liefst blijvend, maar in elk geval op de momenten dat hij/zij bij jou is. Het kost veel aandacht en begrip. Veel geduld en kennis van trauma.

Versterken contact

Wat doe je als je vastloopt in het contact met je (pleeg)kind met ‘gedragsproblemen’. Als alle pogingen om het gedrag te verbeteren niet lijken te beklijven? Als je keihard werkt en veel meer investeert dan goed voor je is?

Er is een manier om het contact met het getraumatiseerde (pleeg)kind te versterken en zijn/haar gedrag te verbeteren. En weer rust te krijgen in je gezin. Zonder uitputtende investeringen. Zonder er nog meer tijd in te steken. Maar met subtiele aanpassingen in jouw gedrag. En dat kun je leren. In de nieuwe (online) training 100 dagen met trauma van de Pleegzorg Academie.

Online training

De online training is geschreven voor ervaren en minder ervaren opvoeders. Ouders. Pleegouders. Gezinshuisouders. Van kinderen met een heftig verleden.

Je leert hoe je je (pleeg)kind kunt helpen zijn/haar ervaringen te verwerken, zonder meteen zijn hulpverlener te zijn. Welke woorden en gedragingen je kunt gebruiken om meer rust en evenwicht te creëren. Ook leer je hoe je standvastig en betrouwbaar blijft. Voor je pleegkind, je gezin en de andere betrokkenen. En je hoe je zelf overeind blijft bij zwaar weer.

100 dagen met trauma oudersGratis uitproberen

Als lezer van deze nieuwsbrief kun je de training, inclusief persoonlijke begeleiding van een pleegzorgcoach(!), tijdelijk heel voordelig volgen.

Als je je vóór 1 juli 2018 je aanmeldt voor de cursus, krijg je ruim € 50,00 zomerkorting. Hiervoor vul je op de betaalpagina de speciale couponcode in: Zomerbonus.

En…Als je je vandaag nog aanmeldt, kun je de training gratis uitproberen via de Turbo Trauma Training. Merk je dat de gratis Turbo Trauma Training van 3 dagen je niet aanspreekt? Dan is de rest van de cursus misschien ook niet helemaal wat je hoopt. Je kunt na de Turbo Trauma Training nog stoppen, zonder gevolgen: je krijgt gewoon je geld terug.

Aanmelden

Aanmelden kan via Pleegzorgadvies, klik hier

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER