Ouders, kinderen, professionals en organisaties hebben veel vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor hun dagelijks leven en hun werk. Voor het Nederlands Jeugdinstituut reden om de themapagina www.nji.nl/coronavirus te lanceren. Dit is gedaan op verzoek van de Directie Jeugd van het ministerie van VWS.

In de informatievoorziening over de gevolgen van de coronacrisis werkt het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) nauw samen met onder andere de jeugdgezondheidszorg, de jeugdzorg, de jeugd-ggz, het onderwijs en de kinderopvang en met de VNG, cliëntenorganisaties en beroepsverenigingen. Zij benutten elkaars kennis en communicatiekanalen om te achterhalen welke vragen en problemen er leven bij kinderen, ouders, professionals en organisaties, en geven daar antwoord op.

Het NJi biedt de informatie aan via de themapagina www.nji.nl/coronavirus. De informatie wordt dagelijks aangevuld en aangepast op basis van vragen en behoeften van ouders, kinderen, professionals en organisaties. Het kennisinstituut neemt daarbij steeds de richtlijnen en adviezen van het RIVM als vertrekpunt.
Algemene informatie over de gevolgen van het coronavirus vindt u op Rijksoverheid.nl.

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER