Juist adoptieouders beseffen maar al te goed dat hun kinderen extra kwetsbaar zijn. Toch gaat het niet zelden mis. In dit nummer van het Adoptiemagazine vertellen geadopteerden over de impact die de scheiding van hun ouders op hen heeft gehad.

Wat kun je dan het beste doen om een scheiding voor adoptiekinderen zo goed mogelijk te laten verlopen? In deze editie van het magazine vertelt een geadopteerde hoe zij de scheiding van haar ouders heeft ervaren. Ook adoptieouders geven voorbeelden van hun scheidingservaringen. Veder geeft Chris Thie, nazorgmedewerker bij Stichting Adoptievoorzieningen, op basis van een praktijkverhaal adviezen en tips aan ouders. En adoptieouders delen hun scheidingservaringen: over schuldgevoelens, boosheid en verdriet maar ook over opluchting en de momenten waarop de zon weer schijnt.

Verder in dit nummer onder meer een interview met Dinja Pannebakker. Zij gaat in de documentaire ‘Ik kóm niet uit Sri Lanka’ checken of haar stellige overtuiging klopt dat haar identiteit los staat van waar ze geboren is.

Naar het magazine >>

 

 

 

 

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER