Een hechte band tussen ouders en kinderen: dat gun je ieder gezin. Maar hoe werk je daaraan terwijl het leven al zo druk is? En wat kun je doen om als gezin wat dichter bij elkaar te komen? De Family Factory bedacht een uitdagend antwoord in de vorm van ‘Samenspel’.

‘Samenspel’ is een speelse manier om een aantal weken extra aandacht te geven aan de verbindingen in je gezin. Het betreft een eenvoudig, creatief en uitdagend spel, dat samen met ouders en kinderen is ontwikkeld. Het is bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 3 jaar, in welke samenstelling dan ook.

Spel spelen

In het spelboekje staan 20 challenges die ouders en kinderen samen kunnen doen. Eenvoudige, creatieve activiteiten die niet veel tijd kosten, maar wél veel opleveren. Een nachtje logeren op de kamer van je kind, bijvoorbeeld. Of een terug-in-de-tijd challenge.

Op een scorekaart houden kinderen en ouders bij hoeveel challenges er zijn gespeeld. En heb je er 4, 8 of 12 gedaan? Dan is dat reden voor een klein feestje.

Zo geef je als ouders en kinderen een aantal weken wat extra aandacht aan elkaar. Het resultaat: veel leuke momenten en een dosis teambuilding voor je gezin.

Extra: in het spelboekje staan ook een aantal challenges om samen met de partner te doen. Eindelijk weer even aandacht voor elkaar!

Spelpakket

Op de site van Familyfactory is een inkijkexemplaar in te zien. Het spelpakket bestaat uit:

Het spelboekje: 40 pagina’s met challenges voor ouders en kids, extra partnerchallenges en boeiende achtergrondinformatie en portretten (Formaat A6, full colour).

Een scorekaart voor ouders en een scorekaart voor kinderen (formaat A6, dubbelgevouwen).

Een extra kaart met speluitleg.

Het spel is mooi verpakt in een papieren wikkel dat eenvoudig van een eigen logo kan worden voorzien; dit kan vanaf 100 exemplaren.

Bestellen 
Ga naar www.ffshop.nl

Meer weten?
Mail dan naar info@familyfactory.nu of bel 06-16391719.

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER