praktijkvader Jeroen de Jong

De Praktijkvader Podcast geeft al enige tijd om de 2-3 weken een inspirerend interview. Deze helpen vaders om de vader te worden die zij hun kinderen gunnen. Nieuwe dingen leren, inzichten krijgen en het vadervuur aanwakkeren was nog nooit zo makkelijk – en zo leuk.

De interviews worden afgenomen door Jeroen de Jong, oprichter van De Praktijkvader. Hij interviewt mannen die meestal zelf vader zijn én door hun werk of dagelijks leven belangrijke dingen hebben ontdekt over wat het vaderschap nu precies inhoudt. In de interviews vraagt hij ook naar praktische tips.

Interviews

Inmiddels staan er al circa vijftig interviews online, onder meer met Berthold Gunster van ‘Omdenken’, schrijver Jan Geurtz, Arjan Vergeer van ‘365 dagen succesvol’, schrijver en mannenwerker Ton van der Kroon, leiderschap-filosoof Manfred van Doorn, internetfenomeen Mark Verhees van Voor Positiviteit en Nederlands bekendste ontwikkelingspsycholoog Steven Pont.

De onderwerpen belichten vrijwel alle aspecten van het vaderschap. Ook staat bij ieder interview achtergrondinformatie over de gast en links naar boeken, artikelen, filmpjes en andere dingen die in het interview voorbij zijn gekomen.

Gratis abonneren

De makkelijkste manier om naar de podcast te luisteren is door je er – gratis – op te abonneren. Nieuwe afleveringen komen dan automatisch op je telefoon, tablet of computer. Afluisteren kan waar je maar wilt: in de auto, de trein of tijdens het hardlopen. Of gewoon thuis. Tijdens de afwas bij voorbeeld

Naar de Praktijkvader Podcast >

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER