Het programmateam ‘Versterken van de kracht van pleegouders’ is gestart met de bouw van een online platform voor pleegouders. Voor de ontwikkeling van het online platform zoekt Pleegzorg Nederland professionals.

Pleegouders kunnen op het platform betrouwbare informatie vinden, trainingen volgen om zich te ontwikkelen in het pleegouderschap en elkaar ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Platform pleegzorg.nl wordt ook een betrouwbare bron van informatie voor professionals en aspirant-pleegouders.

Voor de ontwikkeling van pleegzorg.nl is ook de deskundigheid van de pleegzorg professional belangrijk. Met de van  professionals wil  men ervoor zorgen dat inhoudelijke ideeën en feedback worden meegenomen in de ontwikkeling van het platform. Denk aan de te behandelen thema’s, opzet van de community, het leeraanbod en de gebruiksvriendelijkheid van Pleegzorg.nl.

Als je deelneemt aan het professionalspanel, is dit niet namens de eigen pleegzororganisatie, maar op persoonlijke titel. Als lid van dit panel heb je een meedenkende rol. De besluitvorming verloopt via de formele route, dat wil zeggen via de stuurgroep van het programma ‘Versterken van de kracht van pleegouders’.

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van het landelijk platform voor pleegouders? Neem dan contact op met Pleegzorg Nederland en Meld je aan via https://www.denvp.nl/panel-versterken

Bron: pleegzorg.nl

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER