OuderTeam.nu zoekt zwangere stellen

Een aantal wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam is een onderzoek gestart naar hoe jonge ouders het wat makkelijker kan worden gemaakt. Want dat is zowel goed voor de ouder als voor het kind! Door ouders online een vragenlijst te laten invullen, krijgen ze inzicht in de eerste periode van ouder en kind.

De eerste 1000 dagen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, maar ook een heftige tijd voor ouders. En dat kan best zwaar zijn. Ouders krijgen allerlei opvoedadviezen waar ze soms wel en soms niets mee kunnen.

Om te weten te komen hoe ouders van jonge kinderen het ouderschap ervaren, wordt hen gevraagd online een vragenlijst in te vullen. Bijvoorbeeld over het slapen van ouder en kind, maar ook over opvoedadviezen die zij hebben gekregen en hun gevoel daarover. Ouders kunnen na de vragenlijst ook meedoen met een interview over de impact die opvoedadvies op social media op ze heeft.

Ben je of ken je ouders van een jong kind, surf dan naar perfectparents.info en doe mee!

Door de vragenlijst in te vullen help je om meer inzicht te krijgen in de soms heftige periode die jonge ouders doormaken.

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER