Ondanks de versoepelingen heeft de coronatijd op sommige gezinnen veel invloed. Wat betekent dit voor de behoefte aan opvoedinformatie? Om die vraag te beantwoorden roept  Opvoedinformatie Nederland professionals op mee te doen aan een peiling.

Als gevolg van de coronacrises blijven veel ouders langer thuiswerken. Anderen maken een carrièreswitch. Ook verandert voor veel kinderen het contact met grootouders of er komen nieuwe regels thuis met betrekking tot de hygiëne.

Wat betekent dit voor het informatie-aanbod van Opvoedinformatie Nederland? Hoe zou jij als professional deze informatiebron aanpassen naar het ‘nieuw normaal’ zodat het beter aansluit op ouders? Zou je het überhaupt aanpassen? En bij welke thema’s zitten er voor ouders/gezinnen nu nieuwe dynamieken en uitdagingen in?

Via deze korte peiling kun je jouw ervaringen/visie te delen. Deze peiling is ook bij onze Landelijke Redactieraad en andere stakeholders uitgezet. Ouders zelf worden hierover bevraagd via het Landelijk Ouderpanel.

Bron: Opvoedinformatie Nederland

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER