De afdeling Orthopedagogiek van Universiteit Utrecht zoekt ouders van kinderen van 2 tot 4 jaar die mee willen doen aan het onderzoek ‘Vaders en moeders van peuters in Nederland’. Doel is te achterhalen hoe ouders denken over opvoeding en over het gedrag en temperament van hun peuter. Meer kennis over het opvoeden van peuters is belangrijk voor de verbetering van bestaande methodes om ouders en peuters, die dat nodig hebben, te helpen.

Het onderzoeksteam is hard op zoek naar ongeveer 75 gezinnen die binnen nu en 1 oktober willen meedoen met het onderzoek. Als blijk van dank ontvangt elk 5e gezin een cadeaukaart van Bol.com ter waarde van 25 euro!

Het onderzoek bestaat uit het invullen van een vragenlijst via internet. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 60 minuten. Vervolgens wordt men gevraagd op een andere website vier cognitieve taakjes uit te voeren. Het doen van de taakjes duurt nog ongeveer 15 minuten.

Onderzoek ‘Vaders en moeders van peuters in Nederland’ >>

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER