Sociale media beginnen kinderen te overheersen. Hoe zet je een kind op pad naar een gezond gebruik? In dit boek mixen kinderpsychiater dr. Lieve Swinnen en  sociale media ´evangelist´ Stefaan Lammertyn hun kennis over media en opvoeden in een gezonde cocktail.

De nieuwe media – Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp – overrompelen ons. Wie wil, kan altijd en overal in verbinding zijn met anderen? ‘Wijsheid’ ligt slecht één muisklik verder en winkels zijn dichterbij dan de straathoek. Vervelen lijkt haast niet meer mogelijk.

Voor diehards en dummy´s

Maar de balans slaat stilaan door. Kinderen worden geconfronteerd met massa’s informatie die ze moeten verwerken. Mensen liken maar praten niet, terwijl gamen een manier is geworden om uit de ‘echte’ wereld te ontsnappen. ´#Help! Mijn kind leeft online´ houdt het basic, zodat niet alleen diehards, maar ook dummy’s aan de slag kunnen.

Boekhandel

#Help! Mijn kind leeft online, geschreven door Lieve Swinnen enStefaan Lammertyn, is in de boekhandel verkrijgbaar voor € 19.99.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER