Het nieuwe platform pleegzorg.nl is live! Op pleegzorg.nl vind je actuele en betrouwbare informatie over pleegzorgonderwerpen, een groeiend leeraanbod en een besloten omgeving waar je in gesprek kunt gaan met andere pleegouders en je ervaringen kunt delen.

Pleegzorg.nl is het online platform om pleegouders te versterken in hun rol. Ook kunnen geïnteresseerden er kennismaken met pleegzorg en ondersteunt het platform professionals in hun werk met betrouwbare kennis en handige verwijzingen. Wat pleegzorg.nl pleegouders te bieden heeft, leggen Dina en Ursley uit in deze video:

Kracht van pleegouders

Het platform pleegzorg.nl is ontwikkeld vanuit het programma Versterken van de kracht van pleegouders. In dit programma werkte de NVP de afgelopen jaren met Jeugdzorg Nederland en de aangesloten pleegzorgorganisaties en met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan het verbeteren van de kwaliteit van het leren en ontwikkelen van pleegouders in Nederland.

Op het nieuwe platform pleegzorg.nl vind je informatie en leer- en ontwikkelmogelijkheden. Ook ontmoet je er pleegouders om te leren van elkaar. Zo helpt platform pleegzorg.nl jou als pleegouder om je pleegkind het beste te bieden!

Naar pleegzorg.nl >>

Korte filmpjes en animaties brengen wereld van de pleegzorg in beeld
Kwart van pleeggezinnen twijfelt over volhouden

 

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER