Onder het Landelijk Ouderpanel loopt een peiling over stress en ouderschap. Ook niet-panelleden kunnen meedoen. De peiling is bedoeld voor ouders met een kind van 0 tot 4 jaar. Niet-panelleden kunnen ook meedoen. Professionals worden opgeroepen bekendheid te geven aan dit initiatief.

Over stress en ouderschap biedt het Landelijk Ouderpanel op dit moment weinig tips en adviezen aan. Met het Nederlands Jeugdinstituut en GroeiGids is nu een peiling opgesteld om inzicht te krijgen in welke situaties stress bij ouders optreedt, wat de invloed daarvan op hun kind is en wat helpt om stress te verhelpen/voorkomen. Ook is het panel benieuwd welke positieve invloeden stress op het ouderschap heeft.

Met de resultaten wil het Landelijk Ouderpanel tips en adviezen ontwikkelen die op ouders aansluiten. Deze komen beschikbaar via bijvoorbeeld Opvoeden.nl, Groeigids.nl, de GroeiGids app en de websites van Centra voor Jeugd en Gezin en GGD’en.

Doe mee of deel de link in je netwerk: https://q.crowdtech.com/cgeoOfHuDkyd73GFEUwKuA 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER