Sidelines. Dát is de naam van een muzikaal project dat aandacht vraagt voor verstoten vaderschap. Belangrijk, want naar schatting zien in Nederland 80.000 vaders ongewenst hun kind niet meer. Sidelines maakt dit onderbelichte thema zichtbaar door de zijlijnvaders een stem en gezicht te geven.

Sidelines heeft een website gelanceerd met tien portretten gemaakt door fotograaf Juan Carlos Villarroel. Bij de portretten is een liedje te horen dat de muzikale vaders hebben gemaakt. De vaders hebben allemaal te maken gehad met verstoten vaderschap. Voor sommigen is dit nog steeds het geval.

Bezoek de website via: https://sidelinesmusic.nl

Sidelines is een initiatief van Kim Erkens en Jordi Filali. De twee leerden elkaar kennen toen ze studeerden aan de Rockacademie en samen in het muzikale project Kroons zaten. Jordi is tweeënhalf jaar geleden voor het eerst vader geworden. Hij heeft zijn kind slechts één keer mogen zien, vlak na de geboorte. Deze verdrietige situatie vormde voor Kim en Jordi de aanleiding om het project Sidelines te starten. Inmiddels heeft Jordi, na een rechtszaak, een omgangsregeling met zijn zoon. Na tweeënhalf jaar leren ze elkaar nu eindelijk kennen.

Voor een uitgebreide achtergrond over Sidelines en verstoten vaderschap, klik hier.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER