Ouderpanel

Het Landelijk Ouderpanel, begin dit jaar gestart op initiatief van de Stichting Opvoeden.nl en Ouders & Onderwijs, telt nu duizend ouders die meedoen. Via dit online panel delen zij hun mening, ervaringen en behoeften rondom opvoeden en onderwijs.

De ouders gaven dit jaar al hun mening over onder meer mediaopvoeding, pesten, passend onderwijs en seksuele opvoeding. Ook namen zij deel aan korte peilingen en polls. Dat heeft waardevolle inzichten gegeven die beide initiatiefnemers hebben doorgevoerd in de opvoedinformatie, bijvoorbeeld als het gaat om schrijfstijl of tips waar ouders behoefte aan hebben.

Oproep verspreiden

Doel is het aantal deelnemers aan het panel na het bereiken van deze eerste mijlpaal verder uit te breiden. Stichting Opvoeden.nl en Ouders & Onderwijs roepen op mee te helpen het netwerk te vergroten. Dit kan onder meer door een oproep hiertoe te verspreiden: klik hier.

Landelijk Ouderpanel

Meer weten over het Landelijk Ouderpanel? Klik hier

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER