Zes studenten Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam doen voor hun afstudeerscriptie een onderzoek bij de sectie Voeding & Gezondheid. Middels dit onderzoek wordt de invloed van voedingsstijlen en het geluksgevoel van ouders/ opvoeders op het eetgedrag van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar onderzocht.

De studentenonderzoeken het verband tussen voedingsstijlen & geluksgevoel van ouders en de consumptie van groente, fruit, water en suikerhoudende dranken bij hun kinderen tussen 4-12 jaar.

Voor hun onderzoek hebben zij een vragenlijst opgesteld. Meewerken hieraan wordt enorm op prijs gesteld  Hierin worden enkele algemene gegevens gevraagd en worden vragen gesteld over voedingsstijlen, geluksgevoel en de voedingsinname van uw kind. De gegevens uit deze vragenlijst zullen worden geanalyseerd en gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.

Het zou hen ontzettend helpen als u deze zou willen invullen en/of verder wilt verspreiden. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en de gegevens zullen volledig anoniem blijven.

Naar de vragenlijst >>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER