Het ouderschap is prachtig en tegelijkertijd behoorlijk ingewikkeld. Daar kan men soms best wat hulp bij gebruiken. Een kaartendeck voorziet hierin. De kaarten, voor iedere week een nieuwe, maken én houden ouders bewust van hun opvoedrol.

De kaarten zijn bedoeld om ouders te herinneren aan wat belangrijk is de opvoeding, namelijk Verbinding, Rust en Harmonie in het gezin. De in totaal 52 kaarten met reminders zijn een steun in de rug op de weg naar een nieuwe generatie kinderen die opgroeien tot authentieke, veerkrachtige en ‘GevoelsRijke’ volwassenen. De prijs voor een complete set bedraagt € 32,-

Meer informatie over de Kaartendeck Verbindend Ouderschap staat op de website van  de ontwikkelaar, Kimberley Roerdink, ouder- en gezinstherapeut / geboortecoach.
Naar de website >>

Winactie

Onder onze lezers mogen we een Kaartendeck Verbindend Ouderschap verloten. Meedoen? Stuur dan een mail naar info@ouderscentraal.nl o.v.v. ‘Kaartendeck’.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER