Eerlijk zijn over het ouderschap. Ga er maar aan staan. De Oudertelefoon biedt ouders de gelegenheid om hun hart te luchten. Chatten kan ook via de anonieme hulplijn. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Turks, Berbers en Arabisch.

‘Gratis, direct en anonieme ondersteuning voor iedere ouder en opvoeder.
Zeg het gewoon. De Oudertelefoon.’ Aldus afficheert de hulplijn zich op haar website.

Bellen en chatten

Ouders kunnen de hulplijn raadplegen wanneer het hen even te veel wordt. Ouders kunnen zowel bellen ook chatten met een vrijwilliger van De Oudertelefoon. Doordeweeks kan dat tussen 9.00 tot 15.00 uur en ’s avonds van 20.00 tot 22.00 uur. Dit kan in het Nederlands en Engels. Op dinsdagavond is het ook mogelijk om te chatten in het Turks (20.00 tot 22.00 uur) en op donderdagmiddag is het mogelijk om in Berbers/Arabisch te chatten tussen 12.00 en 15.00 uur. Ook is het mogelijk om op die tijden te bellen in de eigen taal.

Posters

Om zoveel mogelijk ouders te bereiken zijn er posters en flyers van De Oudertelefoon beschikbaar, die bijvoorbeeld op de kinderopvang opgehangen kunnen worden of aan ouders kunnen worden meegegeven. De posters en flyers zijn gratis te bestellen, klik hier.

De Oudertelefoon >>

Bron: kinderopvangtotaal.nl

Zie ook:

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER