Soms weet je je als professional eigenlijk geen raad weet met de situatie in een gezin. Toch ben je dan geneigd om iets te doen, omdat je het niet kunt verdragen om niets te doen? Je wilt het eigenlijk wel anders of beter doen, maar je weet nog niet hoe. Tijdens een gratis online bijeenkomst neemt het NJi je op 10 oktober bij de hand.

Werken in een complexe situatie brengt vaak twijfels en onzekerheid met zich mee. Op basis van jouw ervaringen gaan we met elkaar in op dat gevoel van machteloosheid dat je kunt hebben bij het niet-weten in complexe situaties. Wat kun je doen als je niet meer weet wat je moet doen? Deze vraag staat centraal tijdens de online bijeenkomst van het Nederlands Jeugdinstituut. Tijdstip: van 10.00 tot 12.00 uur.

De bijeenkomst is interessant voor alle professionals die samen met kinderen, jongeren en gezinnen werken. Je werkt met complexe casussen. Dit doe je vaak stap voor stap met als doel een duurzaam perspectief. Herken je dit? Meld je aan om samen met anderen hierop te reflecteren en te leren. Met elkaar weet en kun je meer, en kun je op zoek naar alternatieven.

Drie bijeenkomsten

Let op: je schrijft je in voor drie opvolgende bijeenkomsten omdat we met een vaste groep professionals willen leren. Daarbij gaan we steeds dieper in op de belemmerende patronen die je in het werk kunt ervaren. Omdat er plek is voor een maximaal aantal deelnemers, vragen we je om je af te melden wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn.

Lees verder >

Zie ook:

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER