ZEMVB - zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen

De werkgroep ‘Wij zien je Wel’ heeft als doel om de kwaliteit van leven van gezinnen rondom ZEVMB te verbeteren. Aftrap vormen diepte-interviews met gezinnen met ZEVMB. Het resultaat is een overzicht van knelpunten en oplossingsrichtingen.

De opdracht van de Werkgroep ‘Wij zien je Wel’ is om een impuls te geven aan de kwaliteit van leven van gezinnen rondom mensen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (ZEVMB). De rapportage ‘Verdieping’ is een eerste product. De komende maanden gaat de werkgroep de eerste bevindingen verder uitdiepen in gesprek met ouders en professionals. Volgende stap is om op basis van deze inventarisatie met concrete verbeteringen aan de slag te gaan. De werkgroep zal met aanbevelingen komen en best practices ontwikkelen, die ook voor andere groepen of in andere domeinen toepasbaar zijn. Daarbij zal telkens verbinding worden gezocht met de vele initiatieven die er in dit veld al worden opgezet.

> Lees de rapportage ‘Verdieping’

Bron: wijzienjewel.nl

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER