Het Landelijk Ouderpanel van Opvoedinformatie Nederland en Ouders & Onderwijs heeft meer vaders nodig om representatief onderzoek te kunnen doen. Speciaal aandacht krijgen de coronamaatregelen. Daarom loopt er deze keer een peiling om de interesse van met name vaders te wekken.

Staat een vader normaal gesproken langs de lijn van het voetbalveld om zijn kind aan te moedigen? Dan zal het vast even wennen zijn dat dat nu niet kan vanwege de huidige coronamaatregelen. Het Landelijk Ouderpanel peilt de mening van ouders over opvoeden en onderwijs en speelt deze door naar organisaties, media en de politiek. Zorg dat ook jouw stem wordt gehoord.

Deelnemen aan het Landelijk Ouderpanel? Graag! >>

Over het Landelijk Ouderpanel

Het Landelijk Ouderpanel vraagt ouders mee te doen aan korte peilingen over onderwerpen die er toe doen. Bijvoorbeeld over de overgang van de basisschool naar de middelbare school, hoe een kind omgaat met sociale media of wat men vindt van de nieuwe mogelijkheden om vaderschapsverlof op te nemen. Inmiddels telt het panel ruim 5300 ouders.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond ouderschapskennis en –ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER